Aartsengelen Azraël:

Azraël naam betekent “wie God helpt”, Hij brengt troost en liefde aan degenen die rouwen of sterven en ook berichten van geliefde in de hemel en helpt hen om contact te maken. Azraël is de patroonheilige van de clerus. De edelsteen Calciet, met zijn romige geel is gekalibreerd om energie van Azraël vast te houden. Het dragen van deze edelstenen in tijden van verdriet of bij het naderende, levenseinde kan extra troost brengen. Degenen die een ontmoeting hebben gedeeld met Azraël omschrijven hem als donker, zeer rustig, en helemaal niet bedreigend.

 

Edelsteen: Gele calciet

Kleur: Crème/geel

Energie Mannelijke

 

Wat Azraël kan betekenen in uw leven:

1: Begeleidingen van stervenden en de begeleiding naar het licht

2: Contact maken met overledenen in het hiernamaals

3: Ondersteuning van de rouwverwerking

4: Azraël geeft troost aan iedereen die dit nodig heeft

Aartsengelen Ariël:

Ariël, ook wel bekend als de Leeuw van God, adviseert je bij je angsten en helpt bij de opbouw van de kwaliteiten van moed en focus met elegantie. Hij zal helpen met je vertrouwen en betrokkenheid met de goddelijke magie en wonderen, hulp bij manifestaties, want hij is de Meester manifesteerder.

Hij helpt leraren, healers en service werknemers. Hij beschermt het milieu en geneest dieren. Hij is inderdaad de patroonheilige en de Engel van de dieren. Degenen die een ontmoeting hebben gedeeld met Ariël omschrijven haar als licht zeer rustig, en zeer liefdevol.

 

Edelsteen: Rozenkwarts

Kleur: Lichtroze

Energie: vrouwelijk

 

Wat Ariël kan betekenen in uw leven:

1: Zij adviseert je bij je angsten en geeft je vertrouwen

2: de beste hulp voor healers

3: Helpt de dieren en zorgt voor hun begeleiding

4: Ariël is de beschermer van het mileu