Navigatie

Wissen van Energie uit Edelstenen

Het reinigen van edelstenen algemene methode:  

De meeste kristallen en edelstenen, ruwe of geslepen, op zichzelf of in juwelen, pikken negatieve of ongewenste energieën op. Ze zijn een beetje zoals sponzen en absorberen en reageren op energieën van het milieu. Sommigen die geen energie absorberen en waarbij het wissen van energie niet nodig is zijn 

*citrien 
*kyaniet 
*Azeztuliet 
*Melody’s Stone (super-7) 

Kristallen en stenen die worden gebruikt voor kristal healing of energie werk moet worden leeggemaakt en gereinigd van negatieve energie voorafgaand aan het werk. U zult ook merken dat het opruimen en reinigen de stenen een positief gevoel geven. Hier zijn een aantal methoden die vaak gebruikt worden om kristallen en stenen hun heldere, gelukkige en bruisende energie te herstellen. Gebruik afhankelijke van welke kristallen u gebruikt de methode die het beste past.  

Welke methode je ook kiest, focus op het gebruik met de bedoeling edelsteen of kristal te ontdoen van negatieve en ongewenste energieën 

 

Zon- of maanlicht:  

De zon en de stralen van de maan zijn zeer energiek maar ook energetisch helend. U kunt deze methode gebruiken om zowel je kristallen op te laden al op hetzelfde moment ze te wissen.  

Zoek een veilige plek en laat je kristal voor 24 uur of meer (tot een week) in het zonlicht en/of maanlicht. Sommige kristallen zullen qua kleur vervagen in het zonlicht, en diegene kun je dus beter alleen in het maanlicht opladen.  

Sommige stenen die zullen vervagen in de zon zijn: 

*Amethist 
*Celestien 
* Kunziet 
*Opaal 
*Turkoois 

Als je twijfels hebt, maak dan alleen gebruik van opladen in het maanlicht. Dit kan ook de stenen verlossen van ongewenste energieën op hetzelfde moment als je tenminste vooraf de intentie hebt om dit te doen.  

 

Begraven van edelstenen en kristallen:  

Deze methode is goed voor de aarding van stenen in het bijzonder, geschikt voor vrijwel: 

*elke zwarte steen 
*rookkwarts 
*rode jaspis 

Begraaf de stenen in de grond voor een week of langer om ze op te laden. Dit kan ongewenste energieën tegelijkertijd laten verdwijnen. Zorg ervoor dat wanneer u de stenen begraaft dit doet in een gebied met een duidelijke markering, zodat als de week voorbij is u de stenen weer terug kunt vinden. 

 

Zout water:  

Hoewel dit een populaire manier is om kristallen te wissen, adviseren wij met behulp van zout water zeer zorgvuldig te zijn, of helemaal niet te gebruiken. U moet zeker weten dat de kristallen en edelstenen niet poreus zijn, anders worden ze beschadigd door water. Als u deze methode toch gebruikt laad de kristallen of edelstenen dan niet langer in het water dan noodzakelijke.  

 

Zeezout: 

Kristallen kunnen in droog, grof zeezout geplaatst gedurende maximaal 24 uur om ze te wissen. Of kunnen in zeezout worden opgeslagen om te voorkomen dat ze energieën van hun omgeving oppikken.  

In vochtige gebieden, kan zeezout kan soms dezelfde problemen als zout water veroorzaken. Zorg in vochtige gebieden voor droog zout wat vacuüm bewaart tezamen met de edelstenen en kristallen.  

 

Smudging:  

Smudging is een favoriete methode voor het wissen van kristallen en edelstenen met ongewenste energieën. Het is ook een veel snellere manier om kristallen te wissen dan een van de bovengenoemde werkwijzen. Om ze te reinigen en wissen door smudging, haal je de steen een paar keer door de rook van de brandende:  

*ceder 
*salie 
*sweetgrass  
*wierook 

 

Vers natuur water:  

Vers water zoals regenwater, gefilterd of in grote nood leidingwater: Voor snel resultaat, kunt u uw stenen draaien onder koud water. Warm, erg koud of erg warm water kan een aantal kristallen breken. U kunt ook geen water gefilterd met Shungiet gebruiken om andere kristallen te wissen.  

Nogmaals, net zoals met zout water, zorg dat je kristallen niet gevoelig zijn voor waterschade, alvorens ze in het water te gebruiken. 

 

Reiki/Seichim: 

Reiki, Seichim of andere helend energie werk is een van de favoriete methoden voor het reinigen van kristallen. In zekere zin is het kanaliseren van de universele levenskracht energie naar het kristal om deze van negativiteit en ongewenste energieën te genezen.  

Als een Reiki of Seichim beoefenaar behandel je steen als elk ander wezen dat genezing nodig heeft en stel je de intentie om de steen van negativiteit of ongewenste energie te genezen.  

 

Bloemenwater (Bach Bloesem) 

U kunt ook kristallen en stenen reinigen en wissen in bloem water. Week de steen of kristal in water met de bloemblaadjes van:  

*roos 
*kamperfoelie 
*oranjebloesem 
*jasmijn of andere voor 24 uur 

Let hierbij op dat de stenen tegen water kunnen.  

 

Vraag het de goddelijke entiteit of bid:  

Vraag het de Goddelijke entiteit of bid: Dit is een eenvoudig ritueel, maar kan heerlijk werken. Vraag gewoon aan de Goddelijke entiteit om de edelsteen of het kristal energetisch voor jou te reinigen.  

Demagnetiseer toestellen:  
Dit is een goede manier voor het wissen en reinigen van kristallen. U kunt kristallen plaatsen totdat alle energie wordt gewist.  

Geluid: 
Gebruik een melodische gong, Tibetaanse klankschaal, een bel, of het zingen van OM om de kristallen te wissen en te reinigen. 

Kaarsvlam:  
Haal tijdens het hardop mediteren de steen of het kristal door de kaarsvlam, doe dit snel en maak het kristal of steen niet warm.  

Service

- Verzending 2-3 dagen
- Persoonlijke klantenservice
- 14 dagen op zicht
- Niet goed, geld terug

Aanbieding

Keltische symbool € 4,95 € 4,50
© 2019 Syrhona Crystals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel